CONTACTEER ONS

SLEUTELSERVICE 

Sleutels laten bijmaken

Heeft u een reservesleutel nodig of wilt u een sleutel overhandigen aan familieleden, aan de huishoudhulp of aan de verpleegster? Zorg dat u tijdig een kopie maakt en vermijd eventuele extra kosten voor een slotenmaker. De meest courante modellen hebben we steeds voorradig, de minder courante modellen bestellen we met plezier voor u. We breiden regelmatig ons gamma uit zodat we al onze klanten snel van dienst kunnen zijn. Bovendien kunt u bij ons ook veiligheidssleutels met certificaat bekomen. 

Mogelijkheden

Zowel oude als nieuwe sleutelmodellen maken wij binnen de kortste keren en met het nodige oog voor detail bij, met uitzondering van enkele modellen waarbij men een certificaat moet voorleggen. Dit certificaat is voornamelijk nodig indien de sleutel toebehoort aan een veiligheidsslot, waarbij het om veiligheidsredenen niet gebruikelijk of mogelijk is om onbeperkt een sleutel te maken. 

Bij Schoenmakerij Van Es kunt u op elk moment terecht voor het maken van nieuwe of extra huissleutels, autosleutels, fietssleutels, brievenbussleutels, binnendeursleutels, kastdeursleutels, caravansleutels en hangslotsleutels. Veiligheidssleutels en veiligheidssloten worden geleverd met eigendomscertificaat. Kom gerust even langs in ons filiaal in Lier en wij maken meteen de gewenste sleutels bij.