CONTACTEER ONS

Alle expertise onder één dak. 

I. Graveren en stempels 

Graveren en stempels

De mogelijkheden met gravures zijn eindeloos: geef uw kantoor een professionele look met een metalen gevelplaat, zet een keurig naamplaatje op je bel of plaats signalisatie in gemeenschappelijke ruimtes. Verder kunt u bij ons terecht voor hondenpenningen, voor het graveren van messen en voor verschillende andere graveerwerken. 

Voor zowel particulieren als professionelen ontwerpen en verzorgen wij bovendien stempels met of zonder uw logo. Bij Schoenmakerij Van Es werken we met het merk ‘Trodat’.  

II. Autoplaten en bronzeren 

Autoplaten en bronzeren

Voor een duplicaat van uw autoplaat bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze platen zijn van plexi en hebben gegarandeerd een lange levensduur. 

Het verzilveren, verbronzen of vergulden van kinder- en babyschoentjes is één van onze populairste producten, ook andere voorwerpen zijn mogelijk om te voorzien van een zilveren, bronzen of vergulde laag. Denkt u eraan een mooi aandenken of geschenk te bronzeren, verzilveren, vertinnen of vergulden? Vraag naar de mogelijkheden en wij doen voor u het nodige. 

III. Onderhoudsproducten 

Onderhoudsproducten

Ons assortiment schoenverzorging voor bescherming en impregneren is van het merk Shoeboy’s. De meeste producten van Shoeboy’s zijn vrij van oplosmiddelen en geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten. Kiest u voor Shoeboy’s, dan kiest u ongetwijfeld voor kwaliteit. 

Voor een gratis voetafdruk zien we u graag verschijnen in ons filiaal in Lier. Dankzij een correcte afdruk kunnen we u de juiste comfortzolen meegeven. Naast schoenzolen bieden we in onze winkel een uitgebreid gamma schoenveters en echte lederen broeksriemen aan. Ook wandelstokken en horlogebandjes kunnen bij ons bekomen worden op bestelling. 

Twijfelt u nog of Schoenmakerij Van Es datgene biedt waarnaar u opzoek bent? Contacteer ons of kom gerust even langs in Lier.